Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Apr 9, 2014

Wedding Pillow - Iza

Assalam crafters / readers..
Semoga di dalam perlindungan Allah selalu.

Tq untuk customers kak sue yg tak putus2 order.. baik handmade & juga supplies.. tq so much.
Ni.. nak tunjuk u all pillow baru..

Pillow pertama yg guna applique pengantin. Memandangkan tak berapa cukup masa waktu buat pillow ni.. and tak pernah buat applique kartun cam tu.. x de masa untuk try & error.. so the best solution.. order dari crafter yg mmg dah expert. Save masa & tenaga.. cuma kurang save dari segi keuntungan.. btw satu pelaburan yang baik sebab hasilnya customer sangat suka.. Kak Sue pun suka .. :)

Jom layan gambarnya..

1 set 3pcs 

comelkan saya?

"gediknya bini aku.."
so cam ne? ok tak ni ...

No comments: