Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Apr 8, 2014

TQ NUFFNANG

Assalam .. hi..
Tadi .. sampai sudah cek sulung dari nuffnang..
alkisahnya.. hasil kutipan selama 3 tahun=RM92.22!!  biar betul .. ha.. betul la since 2011 mula letak iklan Nuffnang di blog kak sue. Wakaka .. 0.08sen sehari ..

Tak pe la kan .. " beginning is always hard " .. nak sedapkan hati kan.. actually kak sue tak kisahkan langsung pasal iklan tu. letak je kat blog .. buat donno.. org kata kalau nak dpt banyak.. mesti rajin tulis blog.. traffik tinggi..so hasil tinggi la .. Tapi kak sue ni.. menulis blog mcm ada pasang surut.. tak consistant .. sebenarnya tak 'komited' aa cam tu..

Tapi rezeki jangan di tolak.. syukur Alhamdulillah.. TQ Allah.
selepas ni berazam untuk cash out 3 bulan sekali pulak , 3 tahun lama sgt tu nak tunggu ... hehehe..

So sesiapa yg ada blog & tak de iklan.. jom letak iklan kat blog u all.. pastu biarkan je.. tunggu 3 tahun .. 
banyak yg u all bole pilih.. but kak sue setia dengan Nuffnang sorang je ..

Nah !! amik RM92.22 aje.. 

No comments: