Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Mar 18, 2014

Clear Stock .. Murah Giler2

Harga best2 untuk u all .. siyes x tipu :P
 Assalam & Hi..
Just nak share, ka sue nak let go item yg ada kat rak ni .. dengan harga yg mmg sgt2 best. Setiap item tak banyak pek .. siapa cepat dia dapat. Ada banyak buttons & juga item lain. Kak Sue akan update di facebook. Harga & details u all boleh tengok album di facebook ni ~ SINI ~ cepat.. siapa cepat dia dapat :).

~ See you ... semoga di dalam perlindungan Allah selalu ~

No comments: