Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 24, 2014

Pencil Case

Assalam & Hi ..
Monday again... monday2..monday blues..hihihi.. tak de maknanya.. ofis kat rumah pun nak blues2 gak ke ?

Semalam.. menyiapkan oder pencil case. 4pcs , 3 drpnya yg simple & satu lagi .. bentuk box - 3D. Kalau yg simple tu.. lecehnya nak decorate je.. tapi kalau yg box tu.. mmg mencabar kesabaran sungguh.

Customer kak sue kan.. boleh kata hampir kesemuanya kalau kak sue tanya nak deco cam ne.. diaorg kata , ikut kak sue la.. buat cantik2.. nak comei2... Diaorg just bagitau nak kaler apa.. nak tulis apa. Yg lain, pandai2 la kak sue buat. Berat sebenarnya .. jenuh nak fikir.. tapi kak sue bersyukur sgt , sebab diaorg percaya je kak sue buat cam ne & selalunya kak sue dpt feedback yg baik. Tq & syukur :).

Jom tengok hasil yg kak sue buat ..


name keychain tu ditempah org lain.. pencil case org lain.. alien cekci tu ..hanya percubaan huhu

Simple Cases

Box style

Ok.. kak sue ada bykkk task lain lagi ni. tq utk yg sudi singgah. Klau nak oder pencil case atau pape.. do email me ye.. chummycraft@gmail.com. atau bole pm di facebook.
Wassalam.

1 comment: