Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 20, 2014

New Chat Box


Assalam , Hi .. morning :)

Hihi.. buh chat box semula. Dah lama tak de chat box kat blog chummy selepas chat box yg dulu2 tu di buang. Kak Sue suka yg simple2 aje.. kebetulan kena dgn kaler kat blog ni..tak edit pape..tepek je terus.

So, lepas ni .. sila la tinggalkan jejak u all kat chat box ye. say hi je pun ok.. so kak sue tahu u all singgah. Ada masa , kak sue visit :)

Ada yang nak shoutbox cam ni? Free je.. kalau nak singgah SINI

ok.. jumpa lagi
Wassalam


No comments: