Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 19, 2014

GFC Blog



Assalam readers..
apa citer blog GFC (geng felt crafters) ...
Actually .. group di facebook hampir mencecah 3k members.. blog nya .. nyawa2 ikan. setakat ni yg subscribe melalui email ada 70org. nampak 70 readers tu kan hihi.. Setiap entry yg admin buat akan secara auto dihantar kepada subscriber tu .. selain dari yg tersesat singgah :). 

Blog tu sebenarnya nak gather2 kan crafters.. (sori ayat rojak sy ye) so blog tu jgk utk hebah2kan aktiviti kita, share tips2 dan juga tutorial. Tapi kekangan masa .. kadang tak sempat sgt nak update. This year InsyaAllah akan update dgn lbh kerap.

So memandangkan kesuntukkan masa kak sue... jadi kak sue pelawa sesiapa yg ada aktiviti mcm giveaway, contest, sales, atau pape aktiviti dan nak masuk dalam blog GFC tu,  bole pm kak sue atau email. Secara details ye..link, gambar, t&c dll. Sebab kak sue will just copy & paste aje ye. 

FREE of course.. nanti bila traffik tinggi .. time tu kita demand ye.. caj mahal2 hihihi... 
Ok .. pape email me - chummycraft@gmail.com

No comments: