Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 27, 2014

Hi.. Assalam :)


Entry SULONG @2014
Hi sume .. apa khabar? Hope sihat2 belaka ye..
Melampau tak K.Sue? Dah hujung bulan Jan baru nak buat post.. 
Faham2 je la ye, hidup kita ni ada pasang surutnya, macam tu la blog kak sue ni. Harap post ni menghilangkan kerinduan u all. Ade ke yg rindu ? huhu..

Well .. chummy craft masih cam biasa..
  • masih supplies raw material,
  • masih ambil pre oder,
  • masih buka peluang utk yg nak jadi agen raw materials,
  • masih ambil tempahan handmade
  • masih sama semuanya... cuma tahun ni azam utk upgrade kualiti .. upgrade itu...upgrade ini hahaha..
ok.. peminat buttons.. bykkkk buttons baru . Nak join pre order, nak harga borong dll, sila pm kak sue .. atau bole gak nak 'wasap2' hihi.. ni no utk wasap - 018.3696.881 

Nak tengok2 raw materials dgn harga borong boleh request utk join group ni ... di facebook ye.. https://www.facebook.com/groups/560114907415262/

Ok .. kena stop dulu ni.. nt jumpa lagi.. C.U :)

No comments: