Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 29, 2014

~ Cute Cartoon Buttons ~

Assalam , morning :)

Khusus untuk crafters .. pre order kali ni nak highlight pasal HOTTT selling pre oder item hihi
Buttons kayu (wooden) pelbagai bentuk & saiz . Bentuk2 kartun yg comei2.


Banyak bentuk ni..ada kecik, beso, kurus , gemuk.. tapi yg pasti .. sume comel2. Ada 100pcs dalam setiap pek. Kuantiti setiap jenis .. random ye. Tak tentu.. ikut supplier punya pek. Harga .. RM30 aje. Belum masuk postage. Kira untung la.. selalunya button jenis ni.. bentuk2 kartun ni mahal harganya. Yang besar2 ada yg jual 80sen keatas.. RM1 satu pun kak sue pernah jumpa. Bukan nak citer apa.. bergantung pada harga penjual tu dapat juga kan... kalau dah modal 50sen.. takkan nak jual 30sen. Adat berniaga la tu kan.

So offer untuk sume .. RM30 utk 100pcs. Mix sized wooden cartoon buttons :) .. Tapi item ni pre order.
Close date 6 FEB 14, maksudnya last day utk order & payment. Selepas tu.. barang akan tiba 2-3 mggu selepas tutup pre order.

Kalau ada yg berminat .. isi form ni , nyatakan code item ( W22) dan juga kuantitinya. ..
BERMINAT?
ORDER DI SINI . Kalau ada yg bermasalah nak isi form .. bole email kak sue - chummycraft@gmail.com.. atau pm kak sue di faceook SINI


Ok.. Kak Sue nak pi layan korea sat ..
Wassalam.




No comments: