Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 30, 2014

Craft Ideas

Assalam & morning readers.
Semoga hari ni hari yg terbaik & semoga kita sentiasa dalam perlindungan Allah swt selalu. Aminn.

Lama tak berkraf ni.. sibuk dgn supplies aje kan..
tadi sempat kak sue blogwalk cari idea .. bukan tiru ye.. tapi inspirasi. Lain tu maksudnya. Kalu ada yg tak faham ..lain kali kita citer bab tu. Adakala menjadi isu sensitif dikalangan crafters ni. Tak pe.. tinggalkan dulu & jom kita tengok apa yg kak sue jumpa.

Munge-munge ..ngee..
actually kak sue la yg paling tak suka munge2 ni.. hahaha.. tapi bila tengok crafters buat munge2 cantik la pulak. Kalau buat cam gambar nampak cantik sgt, betul kan? Letak dlm pasu & display kat meja u all.. osem kata bdk2 sekarang :)

Ni ada satu lagi gambar nak share.. kak sue bagi link jugak..nanti boleh usha2 blog dia.


Ok.. korang layan ye.. kak sue ada urusan lain. Wassalam & take care 


No comments: