Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Dec 5, 2013

Pray For Kuantan


Assalam ..
Andai ada yg belum tahu (mungkin ke ada yg tak tahu?) Kuantan .. banjir .. memang kali ni teruk sikit. Kak Sue nak share dari status & gambar2 di facebook. Don't expect me cerita secara saintifik .. gelombang, air pasang bagai .. akak x tahu.. yg pasti hujan lebat  tanpa henti area pekan kuantan - kat paper tulis : hujan luar biasa .. menyebabkan banjir yg luar biasa.

Banyak tempat terjejas .. kediaman, premis perniagaan, bank , kolej . Pencawang letik juga ampuh .. menyebabkan bekalan eletrik terpaksa ditutup .. letrik x de.. so air pun kena tutup.. air banjir je banyak. Bayangkan ..hujan lebat, sejuk, gelap .. 

Tak mau citer panjang .. mohon u all doakan .. mak saudara & cousins kak sue  di sg isap jg masih di pusat pemindahan . Semoga banjir cepat surut .. semoga mereka redha dgn ujian Allah ini.

So .. jom tgk gambar - kebanyakkan nya kak sue ambil dari page Kuantan . Kalau nak tgk gambar2 fresh & terkini .. boleh klik link ni .klik





Wassalam.


No comments: