Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Dec 2, 2013

Gantung-gantungan (mobile)

Assalam  & Hi readers..
Macamana cuaca di tempat u all ? Kami di Pekan ni.. hujan sepanjang hari.. bukan sikit2..mmg lebat sungguh. Cuaca sejuk je.. kalau 'landing' ni sure hanyut .. bukan sbb banjir .. hanyut dibuai mimpi.. huhu..

Agak2 posmen keluar tak hari ni? Kak Sue tengah tunggu parcel yg penting ni !! Tapi kalau camni punya lebat hujannya.. mmg x de la tu. Cabaran buat encik2 posmen masa musim tengkujuh cam ni.. semoga tabah :) !!

Ok .. sambil menunggu2 & layan2 lagu .. jom kita blogwalk tambah ilmu ...
Kak Sue jalan2 tengok a few blogs .. & terjumpa gantungan utk baby.. sori tak tahu nama apa .. tapi bila search tu diaorg tulis 'mobile' .. apa pun .. kak sue dah siap copy gambar & juga link urlnya. kalau u all nak lebih jelas, bolehla pegi ke blog asal.

so jom layan gambar...





Okay .. jom kita buat jurai2 .. buat hiasan kat cermin , langsir, pintu , tingkap  ke.. ada berani ? Buat deco utk pelamin punya backdrop pun ok jg kan.. bole panjang2 kan lagi idea ni.. so u all buat la ye.. kak sue nak cari selimut . Selamat berkraf..C.U.



No comments: