Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Aug 26, 2013

PENCIL CASE ~ TQ NURUL NADIA

Assalam  & readers.. 

Last 2 entries pasal tutorial kan.. dah cuba bunga2 tu? Kalau dah cuba..kak sue hope menjadi ye. Apa projek skrg? Kak sue sdg siapkan tempahan kecik2 .. banyak name keychain .. Suka buat name keychain.. sebab cepat siap.. cuma yg leceh huruf nya tu .. aduhai..kalau tak teliti mesti comot hasilnya.. Walaupun name keychain ni glamer dgn budak2 je..tapi jangan buat sambil lewa.. mereka bayar kita tau. Buat cantik2..nanti diaorg order lagi. Mcm anak kak sue kata.. 'mcm virus la keychain' .. cepat merebak sampaikan dia x nak ambil order. 'order tutup ye.. dah byk sgt.. mak aku x sempat buat'  hihihi.. sape ajar ntah ..huhu. pastu ada lagi 'ko ingat mak aku robot ke...nak cepat ko buat sendiri' wakakaka... bole hancus bisnes..mesti dah bosan sgt tu ..asik tanya bila nak siap. kadang..baru je oder semalam..hari ni dah tanya.. Emm ..Biasalahkan..nama pun budak2 :). 

Okay.. ni kak sue nak tayang kat u all gambar2 dari oder nadia.. yg ni 2nd order dari dia.. selepas ni maybe dia buat sendiri..sebab dia dah beli raw material dari kak sue hihi.. Jom layan pic dia.. Banyak tau ..













No comments: