Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Aug 24, 2013

Flower Tutorial


Assalam .. again nak kongsi lagi satu tutorial flower. (rasa cam dah penah upload je ) .. abaikan je lah ye.. malas pulak rasa nak menggodek entry lama.. 

Ni bunga apa nama .. tak tahu.. kak sue dah pernah buat jg ni. hasilnya mmg cantik.. kalau nak buat besar.. besarkan saiz bulatannya. bulat2 tu mesti cukup 9 pcs ye. . kak sue pernah buat 2 kaler.. cun juga tau .. why not u all try pulak ok. 

Tutorial ni.. just copy paste dari linesaccross.com.. nak details, u all leh gi web dia ye.. credit to owner :)
Wassalam.

No comments: