Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jul 5, 2013

TQ Nadia

Assalam.. Alhamdulillah , jumpa lagi.

Wah..last week , bz betul kak sue.. rushing sungguh menyiapkan order yg dah nak due date. Kena kejar dateline supaya order lain tak kena tempias kan. Kalau satu order dah delay.. maknanya kena double kerja supaya order seterusnya boleh ikut plan. Itu plan kita.. plan Allah siapa tahu. Yg penting..buat plan kita..dan mohon pertolongan dari Allah.. hanya Allah yg tahu ..plan terbaik untuk kita ;).


Jom kak sue nak tunjuk oder dari Nurul Nadia.. First time dia order dengan kak sue. Langsung tak cerewet. Senang berurusan dengannya.


Itu.. 2pcs  pencil case - 3D, beberapa pcs keychain . Sume ni dah selamat sampai kat tuannya .. seronok dengar komen Nadia " Cantik sangat..terima kasih ye kak " . Katanya nak oder lagi.. & skrg tgh diskus2 order baru.. bertambah odernya kali ni.. Alhamdulillah.. terima kasih pada Allah atas idea & anugerahNya .. 

Crafters ... tips nya .. buat sampai diri sendiri puashati. Jangan buat cincai2.. selagi tak puashati jangan pos!!.. salah jahit..buka semula.. salah gam.. gam semula. Untuk pencil case.. test zip sebelum jahit. kalau dah jahit pastu zip rosak..naye!!

Ok.. nak stop dah ni.. sesiapa nak sembang ngan kak sue.. boleh PM kak sue kat page CHUMMY CRAFT @ add friend SUE ANUAR di Facebook. Kak sue pengguna FB tegar huhu..

Wassalam .

No comments: