Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jul 4, 2013

Restock Supplies

Assalam .. Dear crafters.. jom layan gambar craft supplies. Kot ada yg berkenan di hati, boleh order kan. Boleh sms kak sue - 013.946.8836, email - chummycraft@gmail.com, pm di Facebook - PM, atau order terus di blog SUPPLIES. Kalau oder kat blog supplies.. dapat 5% less tau ;)

Okey..jom tengok apa item yg di Restock ...


15mm - wood buttons

24mm - flower appliques

hp straps + lobster : black & mix colours

okay.. yg ni pulak .. butang baru .. besar ni ..

big mickey buttons

So.. u all tahu dah kan klau nak oder cam ne.. till next time.. see you :)
Wassalam.

No comments: