Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jul 20, 2013

BUKU MINI MMR

As salam readers..
K.sue nk menulis sikit ttg buku mini mudahnya menjemput rezeki yg k.sue nk bg gift utk 20 lucky customers k.sue. citer ttg free gift tu..bole tgk post yg lepas. bole jg tgk buku full version..di SINI.

Maybe ada yg kata...jual buku pulak k.sue ni.. actually itu bkn niat yg utama.. niat utk berdakwah ;). Dalam buku ni terdapat amalan2 menjemput rezeki. Org bisnes..mesti nak tau ni. Bgaimana utk mnjemput rezeki..bgmana mgatasi kebocoran wang dsb.. bgmana utk membina hubungan dgn Allah.. So share2 buku ni dgn u all , semoga dikira sbgai dakwah. Kandungan buku mini MMR adalah 10% dari kandungan buku edisi penuh. Kalau malas sgt nak baca satu buku, baca buku mini ni pun dah cukup baik.

Nak citer ni, pada hari buku mini ni sampai.. sambil2 sembang ngan posmen pos laju tu, (hihi tiap kali hantar parcel bersembang ) kak sue terus buka parcel n bagi dia 1 naskah buku mini MMR. Pastu, esoknya dia (posmen tu) singgah umah kak sue lagi, dia tanya.. " buku tu mmg sikit2 ke kak" maksudnya bab dlm tu, x lengkap. Mmg la kan, edisi mini je. Slps kak sue terangkan serba sikit.. dia tanya buku full version plak. wah, rezeki .. kan mudah je !!

Klau ada nak tau beza buku mini dgn full version..bole tengok pic ni.. gambar kdt kat nadiah ..



Buku ni tinggal sikit aje lagi .. Insyaallah..rasanya usaha ni tak terhenti setakat 20 org.. ada bajet lebih .. bole beli & beri lagi. Tak bole kedekut.. kena igt formula ni, 1-1 = 10 .. kalau nak tahu kenapa bukan '0', dptkan buku full version. Harga RM24 aje. Sudah termasuk postage.. utk org sbh , srwk.. biasalah..kena tmbh RM3.

Wassalam.

No comments: