Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jun 27, 2013

Pre Order - New Item Added

Assalam & hi dear readers..
Malam2 ni ..just nak buat announcement ...


So ini bermakna.. pre order dibuka ..yay..
Peluang utk dapatkan harga yang murah.. murah..murah ... kualiti yg sama aje dgn ready stok kak sue kat blog supplies tu. Kenapa murah..? sebab u all kena bayar dulu..kemudian tunggu ..2,3 minggu. Paling lama pun sebulan .. tak pernah lebih dari tu.. tapi.. cuba tanya.. ada kalanya 10 hari je barang2 dah sampai sini. Kenapa lama? Sebab order dari luar.. dari China :) . Jauh kan.. kalau nak guna express shipping , berganda2 postage kena tambah.. masa pulak..tak lah express mana pun. huhu.. so disebabkan kesabaran u all menunggu..maka u all berhak dapat harga istimewa ni :)

Well.. yg dah selalu ikut pre order .. kali ni kak sue ada tambah barang baru ni.. aaa... jom tengok ..sambil u all layan pic tu.. kak sue nak mintak diri.. mengantuk dah ni... wassalam.. eh.. nah !! gambar2 item BARU :)
Untuk details PRE ORDER .. klik SINI







No comments: