Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jun 7, 2013

Pencil case - Old Friend's order

Assalam..
Hari ni kak Sue nak kongsi Pencil Case yg kak sue buat utk teachers day ari tu. My old friend yg order ~ Zulie. Dia nak bagi cikgu2 kat sek tempat dia kerja tu..  Zulie ni best friend kak sue dulu ni.. sama2 sek masa form 2 .. lepas kak sue masuk ITM ..terus x jumpa..bukan sebab x tahu dimana.. cuma lama x berjumpa face to face. Sekarang kat FB bole sembang2 semula.. Kawan kak sue ni pandai buat kek tau.. bole la nak order dgn dia. Nak tengok keknya ada di sini KLIK 

Owh citer kek plak ..

Tak bole citer byk2 kek ni.. lapo plak rasa.. so meh tgk pencil case yang di tempah tu...


Ok... ini aje .. wassalam ;)


No comments: