Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jun 26, 2013

Craft For Charity

Assalam readers & crafters..
Well.. acara tahunan GFC ~ Geng Felt Crafters :)
Kak sue copy paste je la ye..

AS SALAM & Hai.. warga GFC...
Projek amal kembali. Projek ni lebh krg sambungan projek lepas.. disebabkan dulu item yg di derma tak sama..maka ada anak2 yg kecil hati sbb x dpt apa yg dihajati. So kita setel dulu dgn anak2 rumah anak yatim yg sama.. kemudian kita beralih ke rumah anak yatim yang lain.

KATEGORI ITEM utk didermakan.
1. Pencil case simple - tak perlu zip..buat yg mudah2 supaya semua org boleh buat.
2. Brooch - bebas.. kalau bole buat 1 set ( 1 kecik, 1 beso)
3. Alat Tulis - basic yg perlu ada dlm pencil case .. pencil, pen, eraser, ruler 

TARGET : 100pcs terkumpul utk setiap kategori 

DUE DATE : 31 AUG 2013

Bagi sesiapa yg nak join...BILA DAH SIAP & SEDIA UTK POS ..
1. pm kak sue list item yang u all derma
2. kak sue akan bagi alamat ke mana u all kena pos

Ada pape persoalan .. pm kak sue ye..hope sgt projek ni berjalan lancar & lebih baik dari yang lalu. Semoga dengan usaha yang kecil ni, rezeki kita akan bertambah & lebih berkat.. wassalam.

------------***------------
Link yg berkaitan : 
FB Group - GFC
Gambar item yg telah disumbangkan - ALBUM 1
Gambar penyerahan sumbangan - ALBUM 2
-------------***-------------
pape nak tanya kalau boleh jgn komen di sini..takut tak perasan so pm kak sue di FB, email, sms .. 

No comments: