Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 12, 2013

Pencil Case

Assalam & evening ... :)
Hari ni nak share gambar pencil case .. kali ni yg simple aje..


Ni pencil case kak sue nyer daughter .. 1 layer je, tambah poket kat belakang ( x smpat nak decorate poket tu). K.Sue guna big button size duit 50sen lama. Depan , bunga tu guna applique size 24mm & butterfly tu pun applique juga.


Yang ni pulak..order dari kawannya.. poket kecil kat belakang .. dalam, sama je dgn yg tadi.. 1 layer juga. Saiz bape ye.. panjang jugaklah ni.. nanti kak sue ukur yek..

okay.. setakat ni dulu.. nanti kita citer lagi ye.. till then, take care :)

“Failure is the condiment that gives success its flavor.” 
― Truman Capote

2 comments:

Greennnpanda Craft said...

mmg comel n kmas pencil case yg kak sue wat... ^_^

Sue said...

tq dear hihi.. :)