Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Nov 21, 2012

Alphabet beads

Assalam & afternoon :)
yeay..last week alphabet bead sudah selamat sampai.. Alhamdulillah bagi yang join pre oder ..parcel sume kak sue dah pos. Cantik sangat beads tu.. geram la pulak .. 


Semalam .. nak try main2 ngan beads ni.. senang sgt you .. pas ni kalau customer request nama pada keychain..mmg akan guna beads sebagai alternatif kepada foam yg selalu kak sue guna. Alphabet button juga membantu ..tapi kos bead lebih murah. jom layan pic kat bwh ni..


Tapi .. kena beli beads yang leper ye.. macam yg kak sue guna tu (gambar atas), bead yg bentuk kiub , pada kak sue kurang sesuai..tapi kalau u all nak guna juga , x de masalah pun. Kak Sue hanya guna gam tembak utk lekatkan beads pada kain felt. Kuat...Insyaallah tak mudah tanggal. 
Meh tgk gambar keychain yang dah siap ni..


Yang berminat utk dptkan beads ni.. boleh isi form ye. Please jgn oder di comment box ye :)
Jumpa lagi, Wassalam.

~Please Pray For Gaza~

2 comments:

Husnina Zulaikha said...

Kak sue nak number whatsapp please ?

Chummy said...

sis..013-9468836 ..