Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Oct 22, 2012

PRE ODER AGAIN..

Assalam readers.. lamaaanya tak menulis blog kan. Apa nak jadi Kak Sue ni..
blog aje yang kurang update tapi masih aktif di Facebook.. Yang belum follow  , jom like page CHUMMY CRAFT.

So apa citer kita ari ni?
Pre oder .. kali ni nak buat pre oder alphabet beads. Preoder yg lalu - heart charm tu, sampai lebih cepat dari yang dijangka..dan hari ni dah pos pd sume yg join tu..

Ok kali ni, alphabet beads ..Jom tengok gambar beads ni pulak -


Beads ni saiz kecik aje ye , lbh kurang 6/7mm, kecuali no 6&8 saiznya 11mm. Sesuai utk buat gelang juga. Kalau nak gam pada keychain pun ok.  Boleh susun2 beads tu nak tulis nama ke pape kan :)

Harga pre oder ni jauh lebih murah daripada harga pasaran. Ada Kak Sue ternampak supplier jual dgn harga 30sen, 40sen sebiji. Harga pre oder kami ni ..paling mahal pun 11sen dik. Tapi.. sebagai gantinya ..perlulah menunggu sedikit. 
Disebabkan barang bukan dari Malaysia jadi perjalanan untuk sampai amik masa 14-20 hari. Kadang2 barang sampai lebih awal.. ada yg amik masa 10 hari je.. ada jg yg lebih. Jadi kesabaran you all sgt Kak Sue harapkan.

Untuk yang berminat - bolehla isi form - pada ruang tempahan , tulis pre oder alphabet beads. Nanti Kak Sue reply dengan harga nya. Form ada di SINI.  Tarikh tutup adalah pada 30 Oct 2012.

Wassalam :)

3 comments:

Cik Sunflower said...

nak nak nak

Cik Sunflower said...

nak nak nak jap isi form k

Sue said...

ok kak sue tunggu cik sunflower :)