Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Oct 2, 2012

In progress ...

Assalam Readers..

Dah masuk Oktober kan.. penghujung tahun yang selalu 'bizi' . Time ni gak sibuk ngan anak2 mana yg nak amik exam.. UPSR dah lepas, PMR just around the corner..(amboi...) .. yang kat U lak bizi nak konvo.. kalau nak konvo ..byk la booth .. bila dah byk booth..bizi la adik2 , kakak2 crafters... hahaha.. panjangnya intro.. just nak gitau , kami crafters sedang bizi menyiapkan readymade utk jualan booth2 seluruh Malaysia.. :) :).. tu dia ..
Kak Sue tak amik booth pun, cuma menyiapkan tempahan sedia ada & sedikit masa terluang tu buat la sebiji dua readymade. Pagi tadi bermain2 dgn fabric paint yg dah nak habis tu..dah lama beli, sejak berkraf ..baru 1 pek tu la yg kak sue beli. Tak guna banyak sangat pun, selalunya guna untuk hiasan cup cake aje.  Nak menulis guna paint tu selalunya fail.. tapi hasil hari ni , nampak macam bagus je , nak tengok tak ? jeng jeng..

 Ok tak ni ?

1 comment:

Princess Amni said...

salam k.sue..comelnye cupcake2 tu...Jam nak tanya, mane nak beli fabric paint tu?? kalau basuh felt dia tanggal tak??