Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Oct 23, 2012

Big Buttons


Assalam readers..
Buttons ni baru sampai semalam. First time beli yg 30mm .. mak aih.. mmg besar betul. Lebih kurang sebesar duit syiling 50sen. Supplier kak sue ada button yg lebih besar tau..38, 40mm ,  nanti kak sue beli kan ye hihi... 

Yang ni ready stok & disebabkan baru2 try beli.. so kak sue oder pun tak byk.. 1000pcs setiap saiz cam tu. Beli sikit2 rugi sebenarnya, pasal supplier pun tak leh nak bagi harga rendah.. insyaAllah nt kita borong byk2 eh, boleh la bg less kan.  Ok..yg berminat nak oder.. isi form ye. Harga sume boleh refer pada gambar tu .

Jumpa lagi & take care.


No comments: