Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jul 17, 2012

Polyster Felt - Pre Order

Assalam Readers..
Jom pre-oder polyster felt ni. Harga sgtttttttt berpatutan . Details dah ada kat gambar tu ye. Masa pre-oder ni lebih kurang 14-20 hari. Prosesnya lebih kurang cam ni :
  1. Customer bayar kepada kak sue & kak sue oder brg {1hari}
  2. Proses payment & supplier packing {+- 3hari}
  3. Penghantaran {14 hari}
  4. Barang sampai, pack & pos {1hari}
Lebih kurang ye .. boleh jadi lebih cepat & juga lambat sedikit kalau terlibat dgn cuti2 umum. Bolehlah oder sekarang sebab bulan puasa nak stop berkraft & buat kuih raya kan hihi.. lepas raya boleh start berkraft ngan felt baru ni. (memandai je kak sue) ..
So kalau berminat boleh email kak sue ye. Owh lupa pulak.. tak de due date pre oder ni..bila2 aje . Item lain boleh tengok Di SINI.

Wassalam 


No comments: