Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jul 14, 2012

Pencil Case Puteri

Assalam & Morning :)
Happy weekend ye..Ramai yang bercuti kan  tapi ada juga yang bekerja. Walau apa pun yang u all buat hari ni Kak Sue doakan semuanya baik-baik aje.

Lately kurang lak rasanya bercerita tentang handmade kak sue kan.. asik2 supplies aje hihi.. actually kak sue  menyiapkan oder budak2 sekolah.. tak pernah jemu2 diaorang..even kak sue kekadang rasa jemu buat item yang sama. Tapi ikut je la apa yg diaorg request kan. Hot item nya , name keychain tu lah hihi..

Lepas subuh tadi, kak sue sempat siapkan sebiji pencil case. Nak tengok?

warna : maroon
saiz ><21cm x 10cm

Ni la hasil bila buat kraf dibawah pengaruh ubat ( mlm tadi amik ubat selsema , mengantuknya amat..sampai pagi pun tak  hilang2) Simple je yang ni, dlm tak lining pun. untuk budak2 tak leh nak jual mahal2, buat je la rasa2 kena dengan harganya. So ok tak ni?

No comments: