Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jun 6, 2012

TQ Hasanah

Assalam & morning.
Hari ni kak sue selsema. Mmg sgt alah pada cuaca cam ni.. malam tadi hujan lebat & ribut petir lagi. Tapi tak rasa sejuk pun..nak kena pasang aircond juga..alahai, pagi ni asyik sneezing aje.

Owh..masa ribut petir tu gak 'Apies' datang visit kak sue. Salah seorang crafter yang kak sue kenal melalui Group Geng Felt Crafters di face book.Walaupun 1st time jumpa tapi bila sembang pasal craft.. mak ai makin kuat ribut petir makin rancak kitaorg sembang. Tak peduli org lain dah hahaha..

Ok..ni kak sue nak upload oder sebulan sudah.. (asyik upload lambat je..bila la nak up to date nya) . Ok, tak mau bebel2 lagi.. jom tgk pictures..

 Ni oder dari customer kak sue yg setia. Almost 2 years dah kami berurusniga. Tq sgt . 




Okay.. ini saje utk hari ni. Tq for viewing :)
Love u all :)

No comments: