Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jun 18, 2012

Packed - 8mm eyelash eyes



Alhamdulillah.. siap juga akhirnya. Penat nak kira.. tapi kalau dah pack camni mmg sgt memudahkan kerja nanti. Bila ada oder , just amik je kan. Tapi.. jangan sng hati sgt cik kak, ni baru putih .. hijau , biru, kuning belum siap lagi.. owh..hihihi 

Ni contoh penggunaan eyelash eyes ni. kaler hijau & kuning. 
Untuk yg eyelash eyes, kak sue ada saiz 8mm aje. Tapi ada 4 warna - putih, hijau, biru & kuning. 

Google eyes yg lain pun ada juga .. refer pic below - 
Harga boleh rujuk sini - CHUMMY SUPPLIES

Wassalam & Take Care

No comments: