Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jun 28, 2012

Keychain Hakimi

Masa keychain ni dibuat, Kimi sokong Belanda..tp skrg dah tukar Spain..

opps.. sori terbalik lak
Assalammualaikum...
Musim bola skrg ni kan.. tapi keychain ni dibuat sebelum EURO 2012 start. (bagi yg ikut blog kak sue..lambat update bukan perkara luar biasa kan..) 

So ini simple2 punya keychain..gam2 saje.. Tapi bukan kak sue yang buat , kak sue just tolong gunting huruf je. Nak tau siapa yang buat?

Tada .. ni orgnya..
Hakimi 
Siapa ye? ni lah anak kak sue no 2. umur dia 11 tahun. Dah terlalu di expose kan dgn brg kraf sejak kecik kot. . Jgn tak percaya, dia boleh menjahit juga. Tapi kali ni ..nak gam je keychain tu.

Okeh.. hampir maghrib.. out dulu ye.
Wassalam.


2 comments:

izan baharuddin said...

kalo dah everydah tgk kraft confirm lah lama dia pun pandai berkraf. :)

Sue said...

hihi..itulah izan..