Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Apr 23, 2012

Pencil case 3d

pencil case .. smurffette
Assalam crafters & pengikut blog chummy craft.
Pernah tak buat entry dlm keadaan u all yg sgt mengantuk? hihi.. andai ada typing error slps ni..fhm2 je la ye,,
owh..shgt menagntuk ni huhu.. tp blog ni dah nak bkulat..nak kena wat post gak..

so gambar ka t atas tu adalah temphan dari cikgu kat sekolah anak kak sue. tgk kertas odernya tu.. siap lukis2 lagi.  
owh..kak sue x leh buat ayat dah nih.. sori ye.. u all layan je la gamab  gambar tu ye.. siap ada smurf lagi..jneuh   jenuh men'google'

c.u around
sue

No comments: