Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Apr 28, 2012

Blog Review - Group 6

.. Last blog to review :)  Blog Niza Shope's.
Blog yang cantik dengan muzik2 sentimental akan menemani u all sambil2 membelek blog Niza. Tak caya nanti pegi visit dia. Hihi.. dengan gigihnya kak sue men'ngopy' (jgn tiru perkataan ini ..) gambar2 dari blog Niza. Coz tak leh gak right clik.. pastu x jumpa cari lak album craftnya.. so gambar yg dpt ni pun seadanya lah ye.. selebihnya u all gi kat blog Niza. Orait?

sape2 nak letak nama kat t-shirt, leh tempah ngan Niza.

ini lagi .. t-shirt kosong asalnya ni..


haa..apa ni.. camera casing :) cantik kan ..mata boolat2 :)

orait.. selamat ber blogwalking.. ni link blog - http://crafty-craft-addict.blogspot.com/
dan ni pula facebook linknya - Craft Supplies

No comments: