Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Mar 15, 2012

PRE ORDER - Google Eyes

As Salam crafters ..
Apa khabar? May be ramai yang bercuti sekarang ni..cuti2 sekolah elok juga jalan2 ngan family kan.
Tak kurang juga yang sibuk dengan kenduri kendara. Kak Sue tak kemana pun cuti ni, cuaca di Pekan pun kurang baik..asyik hujan je. Kak Sue pun kurang sihat hari ni, sememangnya sangat alah dengan cuaca yg hujan2 cam ni..mudah sgt kena selsema.

Kak Sue ada offer menarik nak share..


Kali ni pre oder utk google eyes. Ada 10 saiz dalam pek ni. Dari sekecik2 hingga sebeso beso. hihi..sehingga 20mm @ 2cm.  Ada oval eyes juga tau. Kak Sue suka sgt oval eyes. Ada 3 saiz utk oval eyes ni.

Setiap saiz ada 100pcs , ada 10 saiz, so you all akan dpt 1000 pcs dalam pack ni. Harga pulak? Hanya RM50.00 sahaja. Tak termasuk postage. Kalau nak guna pos laju tambah RM6.00.. tapi kalau you all nak guna POS daftar..kak sue bagi FREE postage.

Tak cukup? nak lagi .. okay kalau beli 2 pack ..kak sue bagi FREE postage guna POS LAJU.
Kalau nak beli lebih dari 3 pack? email kak sue ye.. chummycraft@gmail.com

Kak sue akan tutup oder bila dah cukup 10 pack. :)

Wassalam

No comments: