Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Mar 21, 2012

Pillow

Assalammualaikum ..

Nak tengok bantal pertama yang kak sue buat?
Orang lain buat bantal, kak sue pun nak try jugak..tapi tak tahulah jadi cantik ke tidak. U all komen ye.

Bantal ni kak sue buat guna poly felt je. Keras lah sikit.. nak peluk2 tu tak leh la..buat display ok. Actually , ni utk adik kak sue (adik suami) yg bertunang last week. Kak sue buat warna dark purple, tapi dlm gambar nampak cam warna biru.

Saiznya - 1/16m - sama saiz ngan felt yg kak sue jual. malas nak potong2 lain dah..amik je yg tu :)

jom tengok..
macamana? okay tak..

No comments: