Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Mar 13, 2012

Pencil Case 3D lagi..

Assalammualaikum & very good morning..
Waktu kak sue menulis ni baru pukul 6 pagi.
 Mungkin ini adalah post paling awal bagi blog chummy craft . Tak de apa yang berbeza.. cuma terasa nak menulis aje.

So ape yang kak sue nak share pagi2 ni..? Pencil case lagi .:). Pencil case 3D ni dah mula mendapat hati di kalangan customer kak sue, warna fav. pulak hitam & merah. Kali ni nak tema pasukan bola MU. alahai..mana la mak cik tau pasal bola2 ni.

Customer request nak logonya sekali..memang tak susah nak cari..berlambak bila di Google. Setelah sedikit kesusahan (mungkin sebab 1st try) ini lah hasilnya.. harap kalau ada yang sudi komen .. jom tengok pic nya

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik kak sue..kretip.

p/s: kak,apa kata remove word verification ni..suka kuar ayat bukan2.. =)

Sue said...

owh ye ke..ok..nt kak sue edit settingnya.. tq yek

zue hidayah said...

wah M.U..santek2..tekun nye nk wat logo dye..part kecik2 2...