Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Mar 12, 2012

Biz Tips - Rancang kewangan :P

As Salam & Good morning.. 
Hari ni tak nak citer pasal kraf.. citer pasal duit hihi..
kak sue terjumpa gambar ni kat facebook.. tapi sori sgt2..dah terlupa siapa punya album..so tak dapat nak kongsi linknya. Tapi you all boleh tgk kat sini juga - klik

So gambar tu tentang pengurusan kewangan kita. Rasa macam bagus je jadi elok kalau kita share & apply kan method ni.. agak2 boleh tak ye? U all try dulu..nt gtau kak sue hihi..


No comments: