Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Mar 20, 2012

Fridge Magnet Baru..

Assalammualaikum.. & afternoon ,

Last week kak sue sibuk sangat buat fridge magnet.. bukan ada sape tempah pun. Sebenarnya sebab fridge kak sue nampak kosong je. Fridge magnet kat peti tu tak pernah lekat.. ada je peminat. Tak pe, amik je, nanti buat lain hihihi.

So jom tengok fridge magnet yg kak sue buat..ubah & upgrade sikit..


Gambar atas tu, saiz besar , x sure maybe 7-10cm cam tu. Ada fiber..magnetnya kak sue letak pada bentuk felt ygn kecil tu. Pada bentuk yg besar tu tak letak magnet. biar je dia tergantung-gantung cam tu. Boleh la goyang2kan dia huhu.

Gambar disebelah bawah, sekeping je..kak sue  tak letak fiber. Ni edisi malas-malas. Jahit sikit2 & gam aje. Tapi kak sue suka..nak  buat byk2 lagi ni. Yang ni senang & cepat je nak buat & cantik juga kan. Bolehla buat utk wedding gift .. kalau nak oder gtau kak sue. Harga boleh runding. :)

So.. stop dulu ye.. jumpa lagi next entry :)
Wassalam.

2 comments:

Farady Farady said...

klu nk tempah n nk letak nma pngantin untuk 200psc..bpe ye sue :-)... email .. farady_138@hotmail.com

anis suryanie said...

sy pun igt nk wat doorgift kawen, klu dlm 1000pcs bpe bleh dpt?

email : anis.suryanie88@gmail.com