Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 13, 2012

Bulk Order - TQ Hasanah

AsSalam & good morning all

Lama juga kak sue x update blog..hope masih ada yg menjenguk walaupun tak de entry terbaru. Nak kata busy sangat pun tidak juga. Kak sue baru menyiapkan satu bulk order dari customer yg sgt2 setia dgn kak sue.. Kalau yang selalu ikut blog kak sue pasti tahu :). Alhamdulillah..terima kasih kat Hasanah.

Kali ni odernya 105pcs campur2 keychain dan pencil topper. Kak sue kesuntukkan masa nak snap gambar ikut design mcm yang selalu kak sue buat..so hanya ini untuk tatapan u all ..huhu..sori ye.. Ada 2,3,4 design baru ..yg tak sempat kak sue amik gambarnya ..

Keychain

pencil topper
Jumpa lagi..Wassalam

No comments: