Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 20, 2012

Blog Review - SNF Craftilicious

As Salam & Good morning my blog readers :).
Semoga hari ini kita di lindungi & diberkati oleh Allah swt.

Blog review again ..
Kak Sue termasuk dalam group 4 bersama SNF Craft, Haryati Jamil & Emiliza Yahya. 4 orang je kali ni. Jadi kak sue kena review 3 blog lain. Sendiri punya blog tak perlu la review kan..biar member lain yang buat.

Blog pertama kak sue nak review ialah blog SNF Craft.. mak aii..cantik headernya..

Cantik kan.. simple but creative. Kak Sue mmg suka tgk yg simple2 cam ni.. bila kita singgah sesuatu blog, headerlah yg memainkan peranan penting. Ist attraction..biar sedap mata memandang :)

Ada banyak brooch yang kak sue jumpa hihi.. mmg geram betul dibuatnya. Peminat2 brooch silalah melawat ye..banyak pilihan tau.

 Bukan hanya barang handmade aje..barang2 supplies juga banyak di sini. Crafters bolehlah singgah cari2 barang mana tau ada yg berkenan.. kak sue amik gambar button ni..sebab banyak & buat kak sue geram. Ada barang2 supplies yang lain juga.


SNF craft juga ada buat tutorial diblognya. Sharing is charing kan. manfaatkan ilmu .. ilmu perlu dikongsi hihihi..mcm tu lah kan..Kalau nak tau gambar kat atas ni nak buat apa..kena singgah kat blog SNF kat sini -http://itsacrafttime.blogspot.com/  ownernya - Fathiah Afandi dari Kg Pandan Kuala Lumpur.
So ..check it out ..

Wassalam

No comments: