Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 29, 2012

Pencil Case

Assalam .. apa khabar readers blog Chummy Craft? Hope sume sihat , senang & santai di hujung minggu. Jarang sangat kak sue buat 'post' pada hujung2 minggu..tapi hari ni x ke mana so nak buat entry cepat & ringkas.

Sebetulnya, nak meng'upload' gambar pencil case yang neighbour kak sue tempah. Ada lagi yang masih belum kak sue buat. Jom tengok 2 daripada 4 pencil case yg dia order..

3D tau hihi..dlm ada 2nd layer. 100% hand stitch :)



Ni utk anak buahnya. Tq kat Kak Siti sebab sudi tempah dengan Chummy Craft.

2 comments:

Tie said...

salam, rajin betul Sue buat bentuk petak 3d... leceh tu.. kak tie biasa buat purse pun dah pening-pening lalat.

Sue said...

hihi..bukan pening lalat je kak tie.. ntah pening apa lg..sume ade..