Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 5, 2012

New Blog

Assalammualaikum crafters & readers..
owh..lama juga Kak Sue tak update blog ye. Agak sibuk lately. Ini entry pertama 2012 ni kan. Tak tau apa nak citer sebenarnya tapi akak hope u all suka background baru ni, akak dah tukar warnanya ..dulu merah2, sekarang dah hijau2 hihihi. Backgroun je la tukar, yang lain masih sama.

Well, tajuk 'new blog' kan, sebenarnya kak sue dah create satu blog untuk barang2 supplies dan juga ready made. Blog yg simple & senang nak browse. Kak Sue cuba buat sebaik mungkin untuk memudahkan u all nak shopping. Harap2 u all suka. kalau ada pape cadangan, bgtau akak ye.

Skrg meh tengok sikit..tp belum publish tau..ada sikit lagi nak buat.. :)
Ha..suka tak? kalau suka 'like' la :)

No comments: