Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 19, 2012

GFC Blog Review - Patricia

As Salam & Hi Chummy's readers...
Blog review is comeback. Aktiviti tahun lalu yang terhenti sekejap then kita baru je mula semula. Untuk yang tertanya-tanya, aktiviti blog review ini adalah salah satu aktiviti group GENG FELT CRAFTERS di facebook. Tujuannya ialah berkenalan & mengeratkan hubungan sesama crafters, secara tak langsung, boleh promosikan blog juga.

Wah..panjang intro kak sue.. so kak sue nak review blog Patricia atau kami senang panggil dia Pat je.
Nama blog : I felt in luv craft world
Link blog :   http://www.ifeltinluv.blogspot.com/ 
Facebook : Fan Page

Meh kita explore blog Pat
Header blog 

Ada banyak handmade yang Pat buat..tapi paling byk postnya tentang HP pouch. Laku sangat HP pouch Pat ni. Macam2 design, kitty, domo & byk lagi la. Sempat gak kak sue copy a few photos dari blog Pat.. meh kita tengok..
Cutenya Topper ni

Suka yang ni.. keychain ni tau ..hihihi..(x payah cakap pun org tau)

sweet .. hair clips ..munge-munge :)

Apa nama ni? ish..x igt lak..
HP pouch :) cantikkan..

So silalah ke blog Pat untuk tempahan atau tanya je pun dia tak marah..serious..she's friendly :).
Ada lagi beberapa blog kak sue kena review..nanti sama2 blogwalking ngan kak sue ye..till then C.U

2 comments:

Mizz Coki said...

Hahahahahaha.... mcm lawak je kena review.. anyway, suka dgn komen kak sue, very the ikhlas ok?

Sue said...

hihihi..siyes ikhlas Pat..