Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 10, 2012

Fridge Magnet

Assalammualaikum & morning all..
Lama juga tak update gambar handmade kan. So ni K.Sue nak tunjuk hasil pagi2 hari ni tadi. 3pcs fridge magnet ni standby sebagai free gift utk customer HERBA MAHARANI Kak Sue. Kesempatan ni juga Kak Sue nak gtau, blog supplies dah pun publish. Barang2 akan ditambah dari masa ke semasa. Buat masa sekarang jualan hanya dalam kuantiti yg kecil dulu ye. Sinngah lah nanti ye - CHUMMY SUPPLIES.

Fridge Magnet

No comments: