Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 20, 2012

Blog Review - LOVELY FELT CRAFT SHOP

Assalam ..
tak habis lagi blog walking kita ni.. Ini blog yang ke-3, so ada lagi 2 blog belum pergi. Kak Sue kena cepat sikit sbb diaorang sume dah buat review blog chummy craft ni. 

Siapa punya blog lak petang ni? LOVELY FELT CRAFT SHOP. Ramai yang gunakan 'lovely2' ni..sometimes kak sue confius.. 

Jom kita kenal Lovely felt craft - (copy paste)
LOVELY FELT CRAFT SHOP terletak di Lembah Masjid, Bukit Chandan,
33000 Kuala Kangsar, Perak. 
emel :nadsarah_86@yahoo.com /wannadya_86@yahoo.com 
no.phone :017-5150585/012-5959513

Header blog..pink..sama ngan kak sue suka pink.

Barang apa mau oder..sume ada kat list tu ye.. pilih aje..


wah..comelnya ice-cream kan .. ada pencil case juga..suka tgk kete kat pencil case tu..laju tu. Then yang paling kak sue suka tengok..name keychian tu..jahitannya tu yg buat kak sue tertarik...tiru gak boleh? Close up sikit..


Jom kita singgah blog NAD ni..
Blog : Lovely Felt Craft Shop
*********

2 comments:

nadfeltcorner.blogspot.com said...

kak sue nak tiru jugak?bole2 aje kak sue..nad xde hal nye lorh.hehehe..tq kak sue.

Sue said...

ok..tq dah dpt green light hihi