Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 21, 2012

Blog Review - LIYANAFADILA FELT CRAFT

As Salam & hi..
Hari ni kak sue nak review blog lagi. Blog kedua akhir yang kak sue kena buat..

Owner : Norliana Fadila (yana)
Facebook : Fan Page

Header Blog - simple n nice
Apa yang ada kat blog Yana..try tengok gambar bawah.. tu dia..macam2 ada. Yana kata dia baru 'junior' kalau dah senior x tau bape banyak item yang Yana ada nanti.

Ni pulak antara hasil kreativiti Yana. Wallet tu smart betul la Yana..
Untuk crafters lain, Yana ada juga jual brg2 suplies, u all bolehlah tinjau blog Yana, link blog dah kak sue tuliskan diawal tadi. 

Ribbon 
 Boleh juga dapatkan pattern & e-book secara percuma kat blog Yana. Baik hati Yana .. :)
Free Pattern & E-book
So..jemput singgah ye..
*******************************

crafters yg berminat nak join blog review, boleh lihat sini - FB group GFC, BLOG

No comments: