Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jan 20, 2012

Blog Review - CANTEK CRAFT

Morning & Assalammualaikum.
Alhamdulillah..Friday morning yang sejuk. Hujan sikit kat Pekan this morning.

Sambung blog walking ari ni boleh? Kak sue hold dulu projek handmade, nanti kak sue upload skaligus. (bunyi cam banyak je..)

Kak Sue nak bawak u all tengok blog CANTEK CRAFT. Last year kak sue da review blog ni..tapi masih banyak lagi belum explore rasanya. Meh kita berkenalan dulu sebelum kita tengok gambar.

Owner : Shida Ali 
Blog Link : http://cantekkraft.blogspot.com/
Fan Page : CANTEK KRAFT


Atas kiri - logo / header blog - nanti klau singgah blog tu , 1st korang nampak terpampang besar logo cantek kraft. Atas, kanan - bantal , actually kak sue tgk ada banyak bantal cantek2 kat blog tu. Nicekan..kak sue tak penah buat bantal..will try InsyaAllah. Bwh -kiri, purse and satu lagi name keychain..

Nampak tak sepit rambut tu..cantiknya kan..ada mcm2 handmade item yang u all boleh belek satu2. Kak Sue just amik secara rawak je. Barang2 supplies pun ada. Cuma kalau Cantek Kraft boleh letak labels / katagori lebih mudah kot untuk customer cari barang. So jom terjah blog Cantek Kraft..linknya dah kak sue letakkan di atas tadi. 

Wassalam

No comments: