Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Dec 14, 2011

Supplies : TALI


As Salam & Hi crafters..
New item in the house.. tali halus. Biasa tengok tak tali ni. Crafters selalu buat untuk sangkut keychain ataupun hp straps. Boleh juga jadikan sebagai tali keychain seperti gambar kanan. Ada 5 warna , purple, pink, kuning, biru & merah.

Harga : RM2.00 satu pack - 6m - mix colour.

Untuk yang baru nak try buat felt craft , boleh try BEGINNER PACK ni

2 comments:

bellefreefromlove said...

salam..akak,kalau sye nk order tali ni boleh x?tpi xnk tali jew...nk jadikn phone strip tu boleh x?

bellefreefromlove said...

salam..akak,bel nak order tali ni boleh?tpi xnk tali je..nak in keychain strip form..need ASAP