Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Dec 19, 2011

Scale Baru

Aset tetap..  hahaha..scale baru mengantikan yang tak berapa baru. (tak leh kata yang lama, sebab scale yg satu lagi tu pun baru beli gak) , sebabnya yang satu lagi tu guna jarum, Was-was je rasa. So yang ni digital punya. Boleh timbang sampai 7kg. Lepasla kalau setakat nak pack 100g fiber tu.

Okay, K.Sue dah tak risau lagi..fiber u all akan ditimbang menggunakan penimbang baru ni. Meh beli ramai2.

2 comments:

eiela said...

wah, penimbang baru. kak sue, nak tanya penimbang tuh brp rm? hehe.

Sue said...

Yg ni rm50, kak ipar yg belikan. dia kata kat kl lg murah ..