Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Dec 22, 2011

Pencil Case


Tada...sambungan dari post yang lepas, semalam siap juga pencil case ni. Bukan satu..tapi 2pcs. Mula2, adik je yang nak, tapi x leh tahan, kakak pun mintak satu.

Bertemakan angry bird, keychain pun mau angrybird juga. Yang hitam kuning tu kakak yg punya, yg hitam merah, adik punya..lebih lebar , kakak punya lebih tinggi. Ukuran tak sama sebab ikut ukuran kain. Patern lak, main hentam je. Kalau ada lak yang oder pas ni..owh..

3 comments:

♥ solehah ♥ said...

comellll :)

Cahaya Qaseh said...

chantek la..3D lak tu..

Sue said...

Tq solehah & Cahaya Qaseh..
main hentam saja tu hihi