Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Oct 13, 2011

Blog Review - Haajaa Craft

As Salam.. Seronok kan blog walking. Boleh tengok macam-macam..apalagi crafters macam kita ni memang seronok mengintai hasil handmade orang lain. Bukan niat nak meniru kan, mencari ilham kata orang, mudah-mudahan tercetus idea baru..

Kali ni dalam blog review, K.Sue bawak u all ke 'HAAJAA CRAFT'. Ownernya Haanie.  Blog ni sangat-sangat fresh.. Meh tengok
Blog : haajaacraft.blogspot.com
FB : Haajaa Craft
K.Sue suka tengok brooch yang dibuat dari kain felt tu. Cantik.. rasa cam nak cuba buat..tapi ntah bila la. Ni gambar brooch & hair clip yang K.Sue copy dari FB Haaja Craft.

Brooch Felt

Hair Clips 

2 comments:

Cantek Kraft said...

comel la kraft dia...warna menarik...

haanie said...

tq kak sue...sy msh br dlm blog so ble nak post tu msh terkial2...kat FB pon same jgk...he3....kak sue punye craft pun cantek2....tiut3 sumenye...:-)