Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Sep 20, 2011

BULK ORDER - Athirah

Pernah buat order 180pcs dlm masa >< seminggu ? Last week K.sue mencabar diri sendiri dengan mengambil order adik K.Su yg nak buat jualan kat kolej. Dia nak 150 pcs, in the same time, masih ada 30pcs pending order yg perlu disiapkan pada tarikh yg sama.. so sume nye jadilah 180 pcs.

Memang mencabar sungguh, yang leceh nak menggunting & gam tu..jahit InsyaAllah cepat. Tapi dlm kes ni, selepas menggunting , KSue kena jahit at least 45pcs sehari, kalau x, x sempat.

Sempat siap tak ? Hihi selepas mengurangkan waktu tidur (yg lain2 cam biasa) ..Alhamdulillah sempat siap, dah sampai pun Sabtu lepas dan kalau tak silap esok diaorg menjual. "OK sangat2 " kata adik K.sue. Good luck ye :).

Ok meh tengok gambarnyer..maybe ada yg x sempat nak snap, maklumlah..

Handphone Charm
Topper & Fridge magnet

Keychain


No comments: